Osnovna škola

"Ratko Jovanović"

Kruščica

Home Novosti Nastava IO Visoka Đačko pero Foto
 
Novosti
Facebook Twitter Google LinkedIn Print
Visoka, 7. decembar 2010.
 

FORMIRAN ĐAČKI PARLAMENT

Na konstitutivnom sastanku u Visokoj formiran je Učenički parlament naše škole. Za predsednika parlamenta je izabran Marko Vukotić. Parlament je usvojio plan i program rada za školsku 2010/2011. godinu.

 

Učenički parlament
Visoka, 12-20 oktobar 2010.
 

RADOVI NA OMLADINSKOM DOMU VISOKA

U akciji MLADI SU ZAKON, koju je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta, omladina Visoke, meštani i radnici škole u Visokoj su renovirali seoski dom. Ovom akcijom je dobijen prostor koji će, osim za omladinu sela, biti od velike korist za učenike naše škole.

Detaljnije

Visoka, 12. oktobar 2010.
 

OPŠTINSKO TAKMIČENJE - STONI TENIS

U Izdvojenom odeljenju Visoka održano je opštinsko takmičenje u stonom tenisu za škole sa teritorije opštine Arilje. Nabolji u su bili: u ženskoj konkurenciji - OŠ "Ratko Jovanović" Kruščica, a u muškoj konkurenciji - OŠ "Stevan Čolović" Arilje.

Detaljnije

Stoni tenis Visoka 2010.
4-8 oktobar 2010.
 

DEČJA NEDELJA

Povodom Dečje nedelje izvedeno je niz akcija u svim našim školama.

Detaljnije

 

maskenbal
Visoka, 20. septembar 2010.
 

 

REKONSTRUKCIJA VODOVODA

Vodovodna instalacija škole u Visokoj je izuzetno stara. Metalne cevi, stare preko 40 godina, oštetila je korozija i česti su nestanci vode, a dalja sanacija je beskorisna. Pomoćni radnici škole su počeli radove na rekonstrukciji vodovoda i zamenu cevi.

 

 

Rekonstrukcija
Arilje, 28. maj 2010.
 

POHVALA ZA IO VISOKA

Na svečanoj sednici SO Arilje, održanoj povodom Dana opštine - Ariljevdana, među nekolicinom pohvaljenih i nagrađenih je i IO Visoka za rezultate ostvarene sa kratkim filmom "Jedan dan u mojoj školi". Na istoj sednici dodeljena je i novčana nagrada ženskoj fudbalskoj ekipi naše škole.

pohvala
Visoka, 24. maj 2010.
 

PROSLAVLJEN DAN ŠKOLE

Domaćin proslave Dana škole ove godine je bila škola u Visokoj. Uz prigodan umetnički i sportski program i prisustvo velikog broja gostiju proslava se, na zadovoljstvo svih, pretvorila u celodnevnu manifestaciju.

Visoka, 18. maj 2010.
 

ZAJEDNO DO KOMPJUTERA

Uz pomoć donacije kompanije "Dunav osiguranje" i novca koji su učenici IO Visoka zaradili društveno korisnim radom nabavljen je kompjuter. Kompjuter je postavljen u đački klub i priključen na ADSL. Kompjuter će biti na celodnevnom raspolaganju učenicima kako za nastavu tako i igru, zabavu i komunikaciju.

Kragujevac, 17. maj 2010.
 

MEĐUOKRUŽNO TAKMIČENJE U FUDBALU

Na Međuokružnom prvenstvu u fudbalu za devojčice, održanom u balon sali "Šumadija" u Kragujevcu učestvovala je i naša ekipa. U izuzetnoj konkurenciji osvojeno je treće mesto.

 

Ekipa
Priboj, 12. maj 2010.
 

MEĐUREPUBLIČKI FESTIVAL DEČJIH POZORIŠTA

Na Međurepubličkom festivalu dečjih pozorišta u Priboju, pored pozorišta i dramskih grupa iz Prijepolja, Čajetine, Pljevalja i Priboja, učestvovala je i Dramska grupa "Tračak zračka" Izdvojenog odeljenja Visoka. Izvedena je predstava, kojom se ova grupa i plasirala na festival, "Francusko - pruski" rat od Koste Trifkovića. Predstava je izazvala veliko interesovanje i publike i žirija.

 

glumci i publika
Arilje, 21. april 2010.
 

POSETA VRŠNJAKA IZ ARILJA

Naše škole u Kruščici i Visokoj posetili su njihovi vršnjaci, članovi Učeničkog parlamenta OŠ "Stevan Čolović" iz Arilja. Članovi parlamenta su seinteresovali na koji način funkcionišu naše škole i kao tako mali broj učenika stiže da učestvuje u toliko mnogo aktivnosti, a da se pri tom ostvare i značajni rezultati.

Detaljnije

Gosti i domaćini - Visoka
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8